HUGGIES COMFORT 4 (32 cope), 8-14kg (Conv)

10,00 

  • ALL: 1.170,00 L

SKU: 59 Categories: , Tags: , , ,

Description

HUGGIES COMFORT 4 (32 cope), 8-14kg (Conv)

Rehati 24/7,
Kanalet aktive e thithin lagështinë dhe e shpërndajnë atë në mënyrë të barabartë dhe ulin varjene pelenës nga mbushja,
Materiale që mundësojnë frymëmarrjen e lëkurës,
Brez i zgjatur,
Formësim anatomik midis këmbëve,

Vitamina E e shtuar nga vaji i embrionit të grurit qetëson dhe ushqen lëkurën e foshnjës.

Në Huggies®, ne e kuptojmë se nuk ka asgjë më të fuqishme se përqafimi i parë dhe çdo moment që pason. Kjo është arsyeja pse ne i kemi dizenjuar pelenat tona të ndjehen në të njëjtën mënyrë. Ne besojmë në përqafimin e nënës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HUGGIES COMFORT 4 (32 cope), 8-14kg (Conv)”

Your email address will not be published.