HUGGIES COMFORT 4 (50 cope), 8-14kg (Jumbo)

15,00 

Description

HUGGIES COMFORT 4 (50 cope), 8-14kg (Jumbo)
Brend Amerikan

Rehati 24/7, kanalet aktive e thithin lagështinë dhe e shpërndajnë atë në mënyrë të barabartë dhe ulin varjene pelenës nga mbushja,
materiale që mundësojnë frymëmarrjen e lëkurës,
brez i zgjatur,
formësim anatomik midis këmbëve.

Vitamina E e shtuar nga vaji i embrionit të grurit qetëson dhe ushqen lëkurën e foshnjës.

Në Huggies®, ne e kuptojmë se nuk ka asgjë më të fuqishme se përqafimi i parë dhe çdo moment që pason. Kjo është arsyeja pse ne i kemi dizenjuar pelenat tona të ndjehen në të njëjtën mënyrë. Ne besojmë në përqafimin e nënës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HUGGIES COMFORT 4 (50 cope), 8-14kg (Jumbo)”

Your email address will not be published.