HUGGIES NEWBORN 2 (21cope), 4-6kg (Conv)

5,40 

Out of stock

SKU: 4 Categories: , Tags: , , , ,

Description

HUGGIES NEWBORN 2 (21cp), 4-6kg (Conv)

Projektuar për lëkurën delikate të një të porsalinduri

Përdor 100% fibra natyrale të importuara kështu që janë më të buta në lëkurën delikate të foshnjës.

Vitamina E e shtuar nga vaji i embrionit të grurit qetëson dhe ushqen lëkurën e foshnjës.

Projektuar për lëkurën delikate të një të porsalinduri

Përdor 100% fibra natyrale të importuara kështu që janë më të buta në lëkurën delikate të foshnjës.

Vitamina E e shtuar nga vaji i embrionit të grurit qetëson dhe ushqen lëkurën e foshnjës.

Pelena jonë më e butë,

Linjat e jastëkëve thithin lëngun mbrenda sekondave,

Xhepi i veçantë i brendshëm ndihmon në parandalimin e rrjedhjeve,

Materialet frymëmarrëse ndihmojnë në parandalimin e acarimit të lëkurës,

Treguesi i lagështisë ndryshon ngjyrën kur laget.

 

Në Huggies®, ne e kuptojmë se nuk ka asgjë më të fuqishme se përqafimi i parë dhe çdo moment që pason. Kjo është arsyeja pse ne i kemi dizenjuar pelenat tona të ndjehen në të njëjtën mënyrë. Ne besojmë në përqafimin e nënës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HUGGIES NEWBORN 2 (21cope), 4-6kg (Conv)”

Your email address will not be published.