HUGGIES PANTS 5 (34copë), 12-17kg

14,00 

Description

HUGGIES PANTS 5
(34copë), 12-17kg

– Material i butë me mikropore i cili e lejon lëkurën të merr frymë
-Shtresa Dry Touch absorbon në sekonda dhe mban lëkurën tëë thatë gjatë ditës dhe natës
– Ndjenja e përhershme “pa shqetësime” rreth belit
– Ngjitësi fleksibil automatizon përshtatjen sipas madhësisë së barkut të foshnjës
– Treguesi i lagështisë ndryshon ngjyrën
– Breza të butë elastike në këmbë për mbrojtje nga rrjedhjet

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HUGGIES PANTS 5 (34copë), 12-17kg”

Your email address will not be published.