HUGGIES PANTS 6 (30copë), 15-25kg

14,99 

  • ALL: 1.753,83 L

Description

HUGGIES PANTS 6
(30copë), 15-25kg

-Material i butë me mikropore i cili e lejon lëkurën të merr frymë
-Shtresa Dry Touch absorbon në sekonda dhe mban lëkurën tëë thatë gjatë ditës dhe natës
-Ndjenja e përhershme “pa shqetësime” rreth belit
-Ngjitësi fleksibil automatizon përshtatjen sipas madhësisë së barkut të foshnjës
-Treguesi i lagështisë ndryshon ngjyrën
-Breza të butë elastike në këmbë për mbrojtje nga rrjedhjet

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HUGGIES PANTS 6 (30copë), 15-25kg”

Your email address will not be published.