Kleenex Peceta, Moist, tub 42pc

4,00 

Description

Kleenex Peceta, Moist, tub 42pc

 

Letra higjienike Kleenex Cottonelle Clean Care është projektuar për higjienë të butë dhe efektive të lëkurës, e krijuar posaçërisht me teksturën CleanRipples dhe fuqinë pastruese të ujit, e cila krijon ndjenjën e pastërtisë dhe rehatisë. Letra është e testuar dermatologjikisht, nuk përmban alkool dhe ka një pH neutral, gjë që e bën atë jashtëzakonisht të përshtatshme për njerëzit me lëkurë të ndjeshme. Kleenex Cottonelle  Clean Care është projektuar për tualete, është pa plastikë, i bërë nga fibra 100% të biodegradueshme që shpërbëhen menjëherë dhe lahen si letra higjienike standarde. Hapja speciale e paketimit jo vetëm që hapet lehtësisht, por gjithashtu siguron që peshqirët të qëndrojnë të lagur për një kohë të gjatë.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kleenex Peceta, Moist, tub 42pc”

Your email address will not be published.