Kuti për ”snacks” ne form të lodrav

4,00 

  • ALL: 468,00 L

9 in stock

Description

Kuti për ”snacks” ne form të lodrav 3 copë

 

Është ideale për ushqimet e para të fëmijës suaj dhe për ruajtjen e ushqimit të fëmijës . Pjata është e pastër dhe vie me një bazë gome, e cila nuk thyhet për të siguruar qëndrueshmëri.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kuti për ”snacks” ne form të lodrav”

Your email address will not be published.