Lodër –gomë për dhëmbë silicon/dru, 1copë

7,00 

  • ALL: 819,00 L

Description

Lodër –gomë për dhëmbë silicon/dru” 1 copë, për moshën nga 3 muaj, pa BPA. Mund të lehtësojë dhimbjen! Është dizajnuar për nxitjen e zhvillimit të fëmijës suaj. Format dhe sipërfaqet e ndryshme si dhe ngjyrat e tingujt ndihmojnë fëmijën tuaj të zhvillojë shqisat në mënyrë argëtuese. E mbushur me ujë. Pastroje me leckë të pastër dhe të lagur para çdo përdorimi. Mos e pastroni në enëlarëse. Mos e pastroni në sterilizues. Mos e vloni. Të gjitha materialet e përdorura janë me ngjyra të qëndrueshme dhe të sigurta. Për sigurinë dhe shëndetin e fëmijës tuaj: KUJDES! Ftoheni në frigorifer. Mos e ngrijë. Para çdo përdorimi, kontrollojeni produktin për defekte eventuale. Përputhet me EN 71.

Prodhuesi: NOVATEX GmbH, Germany        Art. Nr.31155

Importuesi: Exin shpk, Parku i Biznesit Drenas, Kosovë www.exingroup.net

 

Additional information

Colors

Kaltërt, Rozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lodër –gomë për dhëmbë silicon/dru, 1copë”

Your email address will not be published.