Memë qetësuese, latex, “Dentistar”, nr. 1 (për fëmijë pa dhëmbë), 1copë    

3,50 

  • ALL: 409,50 L

Description

Memë qetësuese, lateks, “Dentistar”, nr. 1 (për fëmijë pa dhëmbë), 1copë

Memë qetësuese, lateks, “Dentistar”, nr. 1 (për fëmijë pa dhëmbë). Pa BPA. 90% më pak presion në nofullë dhe dhëmbë. Faza e parë për dhëmbë të shëndetshëm. Zhvilluar nga ekspertët e stomatologjisë. Përparësitë e Dentistar-it: thithësi i hollë, boshti shumë i sheshtë, mjaft hapësirë për gjuhën, lehtësi të thithjes. Prandaj, Dentistar ndihmon në paradalimin e deformimit të nofullës dhe anomalive ortodontike. Furnizohet në madhësi 1 (për fëmijë akoma pa dhëmbë) dhe 2 (për fëmijë me dhëmbë). Prodhuar nga lateksi natyral.  Në përputhje me EN 1400. Për informacione të detajuara, shikoni brenda paketimit dhe www.baby-nova.de

Prodhuesi: NOVATEX GmbH, Germany                Art. Nr. 22102

Importuesi: Exin shpk, Kosovë, www.exingroup.net

Mema e parë në botë e rekomanduar nga mjekët!

 

Additional information

Colors

Bardhë, blue, Gjelbërt, Kaltërt, Rozë, Verdhë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Memë qetësuese, latex, “Dentistar”, nr. 1 (për fëmijë pa dhëmbë), 1copë    ”

Your email address will not be published.