Memë qetësuese – Latex, standard, 0-24M, 2copë 20008

4,00 

  • ALL: 468,00 L

Description

Memë qetësuese – Latex, standard, 0-24M, 2copë

Mashtruese e rrumbullakët, 2 copë. Kuti sterile

Mashtrueset Baby Nova me unazë janë në dispozicion në një gamë të ngjyrave dhe modeleve të modës. Ato janë bërë nga materiale me cilësi të lartë BPA dhe BPS* dhe janë shumë të lehta.

Të gjitha mashtruese Baby Nova përputhen me Standardin Evropian EN 1400.

*sipas Rregullores së BE -së

Numri i Artikullit: 20008 – Silicone Size Uni

Additional information

Colors

Kaltërt, Verdhë, Vjollcë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Memë qetësuese – Latex, standard, 0-24M, 2copë 20008”

Your email address will not be published.