Memë qetësuese,“Simetrike”, silikon, nr. 2, 2 copë

4,50 

  • ALL: 526,50 L

Description

Memë qetësuese,“Simetrike”, silikon, nr. 2, 2 copë

Pa BPA. Boshti shumë i sheshtë! Më pak presion në nofullë dhe dhëmbët. Extra e lehtë. Me vrima të mëdha për ajrosje. Ajrosja e mirëfillët në thithëse është veçanërisht e përshtatshme për lëkurën delikate të foshnjave. Prandaj, mema Simetrike ndihmon në parandalimin e deformimit të nofullës dhe anomalive ortodontike. Furnizohet në madhësi 1 (deri në 6 muaj), 2 (për fëmijë deri në 18 muaj)dhe 3 (për fëmijë mbi 18 muaj). Në përputhje me EN 1400. Për informacione të detajuara, shikoni brenda paketimit dhe www.baby-nova.de

 

Prodhuesi: NOVATEX GmbH, Germany                Art. Nr. 27250

Importuesi: Exin shpk, Prishtinë, Kosovë  www.exingroup.net

 

Additional information

Colors

Gjelbërt, Kaltërt, Vjollcë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Memë qetësuese,“Simetrike”, silikon, nr. 2, 2 copë”

Your email address will not be published.