Pyjama DryNites 3-5 Vjeç

8,00 

  • ALL: 936,00 L

Description

Pyjama DryNites 3-5 Vjeç

Brend Amerikan
Pyjama DryNites sigurojnë mbrojtje diskrete dhe thithëse gjatë natës, për të ndihmuar fëmijët të ruajnë vetëvlerësimin dhe besimin e tyre.
• Shtresë unike mbrojtëse që tërheq shpejt dhe bllokon lagështinë në bërthamën super thithëse
• Thithja e përshtatur aty ku djemtë kanë më shumë nevojë
• Përshtatje e rehatshme, e qetë dhe e sigurt në çdo pozicion gjumi
• Thithja për përdorimin e natës • Përshtateni me brez të brendshëm, duke i bërë ata diskrete nën pizhame
• Mbulesë e shtypur si leckë e butë, me dizajn për djem • Anët e buta të zgjatura për tu përshtatur si të brendshme
• Mbrojtës të rrjedhjeve për mbrojtje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pyjama DryNites 3-5 Vjeç”

Your email address will not be published.