Pecetat Huggies® Natural Care

1,50 

Description

Pecetat Huggies® Natural Care, të bëra me fibra natyrale të dashura për lëkurën dhe Aloe Vera, pastrojnë butësisht dhe mbrojnë lëkurën delikate të foshnjës. Ato ndihmojnë në parandalimin e shkaqeve të skuqjes së pelenave, duke u siguruar që vogëlushi juaj të jetë gjithmonë komod.

Peceta të buta dhe të buta – Pecetat e ndjeshme të kujdesit natyror përmbajnë 99% ujë të pastruar dhe 1% përbërës thelbësorë të lëkurës për një pastrim më të butë

Pecetat e ndjeshme të kujdesit natyror janë të mbushura me aloe dhe vitaminë E për të mbajtur lëkurën e fëmijës të shëndetshme dhe të lagur. Ata janë gjithashtu hipoalergjik, të testuar dermatologjikisht dhe të ekuilibruar me pH për të ndihmuar në ruajtjen e lëkurës së shëndetshme.

I sigurt për lëkurën e ndjeshme – Hipoalergjik dhe testuar dermatologjikisht, i mbushur me aloe dhe vitaminë E për të mbajtur lëkurën e fëmijës të shëndetshme dhe të lagur
pH i Balancuar – Pastruesit e Fëmijëve të Ndjeshëm të Kujdesit Natyror janë të ekuilibruar në pH për të ndihmuar në mbajtjen e lëkurës së shëndetshme

Pa përbërës të ashpër – Pa locione, aromë, paraben, alkool dhe ngjyra dhe klor elementar, nuk përmban fenoksietanol ose MIT

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pecetat Huggies® Natural Care”

Your email address will not be published.