PP Shishe e gjerë me mbajtës, me meme ushqyese, në kuti, 150 ml

5,50 

  • ALL: 643,50 L

SKU: 800 Categories: , Tags: , , , ,

Description

PP Shishe e gjerë me mbajtës, me meme ushqyese, në kuti, 150 ml

Shishet e gjëra
Për shkak të gjerësisë, mbushen dhe pastrohen lehtë, gjithashtu forma e saj përshtatet shumë mirë me dorën gjatë ushqyerjes.

 

Additional information

Colors

Gjelbërt, Vjollcë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PP Shishe e gjerë me mbajtës, me meme ushqyese, në kuti, 150 ml”

Your email address will not be published.