PP Shishe e gjerë me meme ushqyese, në kuti, 150 ml

5,50 

  • ALL: 643,50 L

SKU: 200 Categories: , Tags: , , , , , ,

Description

PP Shishe e gjerë me meme ushqyese, në kuti, 150 ml

 

Shishe standarde, shishe me qafë të gjerë, shishe kapëse – ekziston një përzgjedhje e madhe e shisheve pa bisphenol-A *, të bëra nga PP, PA ose prej qelqi. Të jetë i pajisur mirë për çdo situatë. Në varësi të moshës së foshnjës tuaj dhe sasisë së ushqimit që ushqeni për vakt, ka madhësi të ndryshme shishe nga përafërsisht 150 ml deri në përafërsisht 300 ml.

Në mënyrë që fëmija juaj të mund t’i mbajë vetë shishet në një moment, ka bashkëngjitje praktike me dorezë ose shishe kapëse që e bëjnë më të lehtë për fëmijën tuaj të pijë në mënyrë të pavarur.

 

 

Additional information

Colors

Gjelbërt, Rozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PP Shishe e gjerë me meme ushqyese, në kuti, 150 ml”

Your email address will not be published.