PP Shishe e gjerë me meme ushqyese, në kuti, 300 ml

5,50 

  • ALL: 643,50 L

SKU: 172 Categories: , Tags: , , , ,

Description

PP Shishe e gjerë me meme ushqyese, në kuti, 300 ml

Shishet e gjëra
Për shkak të gjerësisë, mbushen dhe pastrohen lehtë, gjithashtu forma e saj përshtatet shumë mirë me dorën gjatë ushqyerjes.

48002

Additional information

Colors

Gjelbërt, Vjollcë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PP Shishe e gjerë me meme ushqyese, në kuti, 300 ml”

Your email address will not be published.