Shishe e lakuar PP-130 ml, 1copë/kuti

4,50 

  • ALL: 526,50 L

Description

Shishe e lakuar PP-130 ml, 1copë/kuti

Shishe e lakur PP 130ml, mema-silikon për çaj, uni (0-24 muaj), kundër ngërçit, pa BPA  Për sigurinë dhe shëndetin e fëmijës tuaj: KUJDES! Gjithmonë përdorni produktin me mbikëqyrjen e të rriturve. Pirja e zgjatur e lëngjeve do të shkaktojë prishjen e dhëmbëve. Shishet e qelqit mund të thehen, mos ua jepni fëmijëve të vegjël. Pjesët e vogla mund të gëlltiten dhe mund të çojnë deri tek ngulfatja. Para përdorimit të parë, dezinfektoje shishen, memën dhe aksesorët duke i lënë në ujë të vluar për 5 min. Mos e futni në mikrovalë. Ndërroni memat pas rreth 2 muajsh të përdorimit.

Shishet tona plastike janë veçanërisht të përshtatshme për ngrirjen e qumështit të gjirit. Në përputhje me EN 14350

Prodhuesi: NOVATEX GmbH, Germany         Art. Nr. 45010

Importuesi: Exin shpk, Parku i Biznesit Drenas, Kosovë

 

 

Additional information

Colors

Gjelbërt, Kaltërt, Rozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shishe e lakuar PP-130 ml, 1copë/kuti”

Your email address will not be published.