Shampo për fëmijë dhe xhel dushi “Tiger” / Tigerwasche 230ml

3,50 

Description

Shampo për fëmijë dhe xhel dushi “Tiger” / Tigerwasche 230ml

 

Shampo dhe xhel dushi DE 2020 Tiger pastron butësisht. PH-neutral për lëkurën dhe ruan pengesën natyrore mbrojtëse të lëkurës delikate të fëmijës. Për kujdesin e përditshëm të lëkurës dhe flokëve. Pa flokë të ngatërruar, pa lot.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shampo për fëmijë dhe xhel dushi “Tiger” / Tigerwasche 230ml”

Your email address will not be published.