SHAMPON & DUSH PËR FËMIJË MJEDËR 230ml

3,50 

  • ALL: 409,50 L

SKU: 524 Categories: , Tags: , , ,

Description

SHAMPON & DUSH PËR FËMIJË MJEDËR 230ml

Shampoo & Shower Raspberry Fun 230ml

Përkujdesje e butë për fëmijë të fortë! Për flokët e ndjeshëm të fëmijëve dhe pastrim të butë të lëkurës. Me aromën e frutave, ky shampon e bën larjen e flokëve një kënaqësi të vërtetë. Nuk irriton sytë, butësisht pastron dhe kujdeset për lëkurë. U jep flokëve shkëlqim të mëndafshtë. Pas larjes, flokët krehen dukshëm më lehtë. I përshtatshëm për fëmijë dhe të gjithë familjen! Dermatologjikisht i testuar dhe i rekomanduar nga DHA (Deutschen Haut und Allergiehilfe).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHAMPON & DUSH PËR FËMIJË MJEDËR 230ml”

Your email address will not be published.