SHAMPON & DUSH PËR FËMIJË SPORTSFAN 230ml

3,50 

  • ALL: 409,50 L

SKU: 125 Categories: , Tags: , , , ,

Description

SHAMPON & DUSH PËR FËMIJË SPORTSFAN 230ml
Shampoo & Shower Sportsfan 230ml

Përkujdesje e butë për fëmijë të fortë!
Për flokët e ndjeshëm të fëmijëve dhe pastrim të lëkurës me aromë të freskët. Është kompleks
special i substancave aktive të cilat ofrojnë përkujdesje për flokë dhe ruajnë lagështinë e lëkurës. Pastron butë dhe ushqen lëkurën.
I forcon flokët, e bën krehjën e tyre më të lehtë dhe u jep shkëlqim natyral të mëndafshtë.
Nuk shkakton lot.
I përshtatshëm për fëmijë dhe të gjithë familjen!

Dermatologjikisht i testuar dhe i rekomanduar nga DHA (Deutschen Haut und Allergiehilfe).

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHAMPON & DUSH PËR FËMIJË SPORTSFAN 230ml”

Your email address will not be published.