SHISHE PP – dekorative 130ml, Baby Nova

4,50 

  • ALL: 526,50 L

SKU: N/A Categories: , Tags: , , , , , , ,

Description

SHISHE PP – dekorative 130ml, Baby Nova

SHISHE PP – dekorative, 130ml E lehtë dhe e qendrueshme. Kjo shishe e vogël prej 130 ml përshtatet në mënyrë të përkryer në dorë gjatë ushqyerjes për shkak të formës së saj, por gjithashtu mund të mbahet në duar të vogla. E pajisur me memë nga silikoni të rrumbullakët për çaj, me madhesi universale për foshnje dhe fëmijë nga 0 në 24 muaj. Vjen me kapak (mbulesë e shishes se mbushur per parandalim te derdhjes se lengjeve!), unazë dhe kapak mbrojtës. PA BISPHANOL A! Në përputhje me VO (EU) Nr. 10/2011 dhe në përputhje me standardin evropian EN 14350.

Additional information

Colors

Gjelbërt, Kaltërt, Rozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHISHE PP – dekorative 130ml, Baby Nova”

Your email address will not be published. Required fields are marked *