Shtroj e shtratit DryNites®, 7 copë

11,49 

  • ALL: 1.344,33 L

Description

Shtroj e shtratit nge brendit Amerikan Huggies DryNites®
Për fëmijët që lagin shtratin rrallë dhe nuk preferojnë të veshin rroba thithëse, ose thjesht për mbrojtje shtesë, shtroja dyshekët e shtratit DryNites® japin zgjidhjen optimale. Shtrojet e shtratit DryNites® janë bërë me një mbulesë të sipërme të butë, me ndjesi pambuku për një gjumë të rehatshëm natën. Madhësia ofron mbrojtje të bollshme, shiritat ngjitës ndihmojnë në mbajtjen e shtresës në mënyrë të sigurt.
Shtrojet e shtratit janë 78 x 88 cm për t’u përshtatur në një shtrat me një madhësi të vetme dhe janë bërë me një material të butë dhe të qetë që ndihmon fëmijën tuaj të flejë rehat.
Bedmats nga DryNites®, marka # 1 për mbrojtjen e natës në pantallonat e lagjes së shtratit.
Përmban të njëjtën teknologji thithëse si Pyjama Pants DryNites.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shtroj e shtratit DryNites®, 7 copë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *