Shtrojë e shtratit DryNites

9,00 

Description

Brend Amerikan
Sigurimi i mbrojtjes shtesë gjatë natës
Për fëmijët që lagin shtratin rrallë dhe nuk preferojnë të veshin rroba thithëse thithëse, ose thjesht për mbrojtje shtesë, dyshekët e shtratit DryNites® japin zgjidhjen optimale.
Është shumë thithëse për t’u marrë me çdo aksident gjatë natës sado i madh apo i vogël. Shtrojet e shtratit DryNites® janë bërë me një mbulesë të sipërme të butë, me ndjesi pambuku për një gjumë të rehatshëm natën.
Madhësia e tyre bujare ofron mbrojtje të bollshme dhe përplasjet anësore që futen nën dyshek i sigurojnë ato në vend.
Shiritat ngjitës ndihmojnë në mbajtjen e shtresës së disponueshme në mënyrë të sigurt në majë të çarçafit të fëmijës suaj (rekomandohet për përdorim në 100% pambuk / fletë fanellë).
Shtrojet e shtratit janë 78 x 88 cm për t’u përshtatur në një shtrat me një madhësi të vetme dhe janë bërë me një material të butë dhe të qetë që ndihmon fëmijën tuaj të flejë rehat.
Çdo bedmat i disponueshëm ka xhepa mikro për të kapur aksidente dhe mbrojtur çarçafët tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shtrojë e shtratit DryNites”

Your email address will not be published.