Super brushë për shishe & meme, me brushë për meme brenda dorëzes, 1 copë

4,50 

  • ALL: 526,50 L

Description

Super brushë për shishe & meme, me brushë për meme brenda dorëzes, 1 copë

E përshtatshme për të gjitha shishet standarde, me grykë të gjerë.

Furça siguron pastrim të plotë dhe heqjen e plotë të mbetjeve të ushqimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Super brushë për shishe & meme, me brushë për meme brenda dorëzes, 1 copë”

Your email address will not be published.