Tas që nuk rrjedh – Dekorativ 285ml

7,50 

  • ALL: 877,50 L

Description

Tas që nuk rrjedh – Dekorativ 285ml

Pa BPA,me thithëse të silikonit, për femijët nga 6 muaj.Lehtëson kalimin e pirjes nga shishja në gotë.Nuk rrjedhë dhe parandalon pikime apo rrëmujë.Lëngjet rrjedhin nga vrima në thithëse vetëm kur fëmija thith.Kur ndalon pirja, vrima mbyllet përsëri dhe lëngjet nuk rrjedhin më jashtë.Për sigurinë dhe shëndetin e fëmijës tuaj:

KUJDES! Para çdo përdorimi, kontrolloni produktin.Gjithmonë kontrolloni temperaturën e ushqimit para ushqyerjes.Mos e dezinfekto në sterilizues. Mos i vloni pjesët plastike. Pjesët nga silikoni mund të vlohen.Të gjitha komponentët e gotës pastrohën në enëlarëse (max 65°C).Ngrohja në mikrovalë është e mundëshme vetëm me gotë të hapur (nuk rekomandohet për gota dekorative-dekorimi e humb shkëlqimin e vet).Nuk është përshtatshme për pijet e gazuara.Mos e zmadhoni vrimën e thithëses.Në përputhje me EN 14350.

Prodhuesi: NOVATEX GmbH, Germany                 Art. Nr. 34117

Importuesi: Exin shpk, Prishtinë, Kosovë www.exingroup.net

Additional information

Colors

Gjelbërt, Portokalli

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tas që nuk rrjedh – Dekorativ 285ml”

Your email address will not be published.