Termo-lugë, ndërron ngjyrën kur bie në kontakt me ushqim tepër të nxehtë, 3 copë

4,00 

  • ALL: 468,00 L

Description

Termo-lugë, ndërron ngjyrën kur bie në kontakt me ushqim tepër të nxehtë, 3 copë

 

Siguria në rend te parë!
Lugët ndërrojne ngjyrën kur bien në kontakt me ushqim tepër të nxehtë. Kështu qe mami dhe babi e dinë menjëherë kur temperatura e ushqimit është si duhet

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Termo-lugë, ndërron ngjyrën kur bie në kontakt me ushqim tepër të nxehtë, 3 copë”

Your email address will not be published.