Termo – Tas që nuk rrjedh ,250ml

6,50 

  • ALL: 760,50 L

Description

Termo – Tas që nuk pikon

Tasi është me dy shtresa që mbajnë përmbajtjen në një temperaturë të rehatshme.

Është shumë i përshtatshëm për fëmijët që duan të mësojnë të pinë në mënyrë të pavarur. Fëmija juaj nuk do ta vërejë as kalimin nga shishja në tazë, pasi gryka e butë e silikonit është shumë e rehatshme. Një kapak mbrojtës parandalon dëmtimin dhe ndotjen e gypit të pirjes.

Tasi është bërë nga polipropileni me cilësi të lartë (PP). BPA falas *. Kapaciteti është përafërsisht 300 ml dhe gypat zëvendësues mund të blihen veçmas.

Tasi që nuk pikon është në përputhje me EN 14350.

* Sipas kërkesave të BE-së

Additional information

Colors

Gjelbërt, Kaltërt, Kuqe

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Termo – Tas që nuk rrjedh ,250ml”

Your email address will not be published.