Termometër banjo, 1copë

4,00 

  • ALL: 468,00 L

Description

Termometër banjo, 1copë

Bebet duan të lahen. Faktori kryesorë është temperatura e duhur e ujit, dhe një termometër banje është thelbësore për ta arritur këtë.

Ky termometër i banjës ka një shkallë të madhe në mënyrë që leximi i temperaturës të jetë sa më i saktë. Temperatura e përsosur e ujit për foshnjat (rreth 37 ° C) shënohet gjithashtu me një shënim.

Vaj natyral dhe i parrezikshëm i rrushit përdoret si lëng matës.

Additional information

Colors

Bardhë, Gjelbërt

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Termometër banjo, 1copë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *