Termometër “Peshk”, 1 copë

3,50 

  • ALL: 409,50 L

Description

Termometër “Peshk”, 1 copë

Vjen me shkallë të gjerë dhe të qartë, si dhe një tregues shtesë për temp. të përsosur për vaskën e foshnjës. Është i mbushur me vaj rrepe. Për sigurinë dhe shëndetin e fëmijës tuaj: KUJDES! Termometri nuk është lodër. Produkti i dëmtuar mund të shkaktoj leximin e gabuar të temperaturës. Nuk është një termometër i kalibruar. Ndryshimi në temp. mund të jetë ±2°C. Përdorimi: Vendoseni termometrin në vaskë me ujë për 1-2 minuta dhe pastaj lexoni temperaturën. Gjithmonë kontrolloni temp. e ujit paraprakisht me parakrahun tuaj. Përdorimi i gabuar mund të shkaktojë gabime në matjen e temp. Ujë me temp. të gabuar mund të dëmtojë fëmijën tuaj. Temp. optimale e ujit është afërsisht 36-37°C. Prodhuesi: NOVATEX GmbH, Germany

Importuesi: Exin shpk, Prishtinë, Kosovë  www.exingroup.net

Art. Nr. 33128

 

Additional information

Colors

Bardhë, blue, Kaltërt, Kuqe

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Termometër “Peshk”, 1 copë”

Your email address will not be published.