VAJ PËR BEBE 400ml, Baby Oil 400ml

5,00 

  • ALL: 585,00 L

Description

VAJ PËR BEBE 400ml
Baby Oil 400ml

Bubchen – mbrojtja aktive e lëkurës: është kompleks efikas i substancave aktive me përbërje natyrale i cili pasuron lëkurën me acide yndyrore esenciale dhe njëkohësisht forcon mbrojtjen e saj.
Lëkura e bebës suaj do të ketë një mbrojtje të dukshme.

I përshtatshëm për pastrimin e lëkurës në pjesën e pelenës dhe përkujdesjen e lëkurës së butë të bebes. Ideal edhe për të rritur.
Vetitë e produktit: Me gjalp shea dhe vaj luledielli, pa ngjyra artificiale apo konservues

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VAJ PËR BEBE 400ml, Baby Oil 400ml”

Your email address will not be published.