fbpx

Exin Group

Prej muajit të katërt të jetës bebet fillojnë të futin duart në gojë dhe kjo bëhet sfidë për prindërit sepse e kanë frikë higjienën e tyre. 

Shumë herë ndodhin gabime të ndryshme nga ana e të rriturve të cilët puthin duart e fëmijëve e nuk i pastrojnë ato pastaj. 

Unë gjithnjë apeloj të mos e bëni një gjë të tillë por asnjëherë nuk mund të llogaritni në kujdesin e njerëzve të tjerë, prandaj pastroni ato me ujë të rrjedhshëm apo me faculeta të lagura me përmbajtje uji. 

Unë rekomandoj faculetat “Huggies” me 99% të ujit tri herë të distiluar. 

Kështu e mbroni beben nga bakteret e ambientit apo të të rriturve dhe evitoni mundësinë e shfaqjes së sëmundjeve. 

Kërkoni faculetën “Huggies” sepse ka përmbajtje të shëndetshme, pa kimikate e parfume që japin aroma të rënda.

Pas pastrimit me faculeten “Huggiee” ju nuk keni nevojë të shpërlani duart e bebes. 

I gjeni në markete të mëdha, në barnatore, por mund të bëni edhe porosi online. 

Me dashuri,

Razija