fbpx

Exin Group

Disa fëmijë lindin me flokë shumë e disa të tjerë me më pak flokë. 

Te disa rritja ndodhë në shpejtësi e te disa don kohë. 

Por kur fëmija është rritur dhe flokët tashmë kërkojnë mirëmbajtje dhe krerje delikate atëherë prindërit fillojnë të kërkojnë produkte ideale për pastrim. 

Ideale për flokët e fëmijëve sidomos vajzave që mbajnë flokë më të gjatë është shamponi që ofron përkujdesje të butë. 

I tillë është shamponi nga brendi gjerman “Bubchen” i quajtur Princesha Rosalea. 

Ky shampon ofron përkujdesje për flokë me ndihmën e përbërësve natyral që i posedon. 

Është kompleks special i substancave aktive të cilat ofrojnë përkujdesje për flokë dhe ruajnë lagështinë e lëkurës dhe çka është super e dashur për fëmijët është fakti që nuk shkakton lot. 

Në fakt ky shampon është i përshtatshëm për fëmijë dhe të gjithë familjen! 

Është dermatologjikisht i testuar dhe i rekomanduar nga DHA (Deutschen Haut und Allergiehilfe). 

E gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online.

ReplyForward