fbpx

Si dhe kur të filloni të ndani fëmijën tuaj nga qumështi i gjirit dhe të filloni me ushqimet e ngurta

Një nga fazat më emocionuese të zhvillimit të fëmijës tuaj është kur ata fillojnë të hanë ushqim të vërtetë. Redaktorja e prindërimit, Sally J Hall, jep këshilla kur, pse dhe si të fillojë kalimi nga qumështi igjirit te ushqimet e ngurta. Kur të filloni të ndani fëmijën tuaj nga gji? Ekspertët e shëndetit pajtohen që […]