VEÇANTITË E FACULETAVE TË LAGURA “HUGGIES”

Faculetat e lagura “Huggies” janë të veçanta, ato përmbajnë 99% ujë të destiluar dhe filtruar tri herë. Në përmbajtje janë pambuk organik, pra larg çdo përmbajtje kimike që mund të rrezikoj shëndetin e fëmijëve dhe shëndetin tuaj. Faculetat “Huggies” largojnë 99% të mikrobeve pa pasur në përmbajtje alkool. Përveç me përmbajtje uji ato mund t’i gjeni edhe me […]