fbpx

PO KËRKONI SHAMPON PËR FLOKËT DHE TRUPIN E FËMIJËVE ?

Lëkura e fëmijëve është shumë e ndjeshme prandaj edhe duhet pasur kujdes se çka i vendosim asaj gjatë pastrimit. Për këtë ju nuk duhet të shqetësoheni sepse brendi gjerman “Bubchen” ka menduar për shamponë që janë dy në një. Shampo dhe xhel dushi DE 2020 Tiger pastron butësisht lëkurën e fëmijës tuaj. Ky shampon dhe […]