fbpx

Exin Group


Faculetat e lagura “Huggies Pure” janë super të nevojshme për çdo prind. Me përmbajtje prej 99% ujë, tri herë të distiluar këto faculeta janë ideale për të pastruar duart, fytyrën dhe çdo pjesë të trupit të fëmijëve.

Janë të testuara dermatologjikisht, janë hipoalergjike dhe pastrojnë 99% të mikrobeve pa përdorur alkohol apo ndonjë kimikat.

Kjo tregon se “Huggies” mendon për shëndetin e fëmijëve tuaj dhe se të vegjlit janë super të mbrojtur nga përmbajtjet e dëshme që përmes lëkurës kalojnë brenda organizmit.

Këto faculeta mund t’i përdorni edhe për të larguar grimin dhe janë super të këndshme e të buta për çdo moshë e përdorim.

I gjeni në të gjitha marketet e mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online.