fbpx

Exin Group

Pastrimit me ujë nuk i afrohet asgjë, prandaj është elementi kyq në mbajtjen e një higjiene të mirë.

Mu për këtë arsye faculetat “Huggies Pure” janë zgjidhja e duhur për çdo njeri, prej lindjes e tutje.

Këto faculeta janë të dendura dhe përmbajnë ujë të destiluar duke pastruar kështu butësisht edhe lëkurën delikate të të porsalindurit.

Pa dyshim, është ujë 99% i destiluar dhe i filtruar tre here. 

Faculetat e lagura Huggies Pure janë hipoalergjike dhe të përshtatshme për lëkurën delikate të të porsalindurve për shkak të pH-së së tyre të balancuar, pa aromë dhe alkool. Nuk ka efekt “ngjitës” pas përdorimit. 

Lëkura e foshnjës tuaj është e pastër dhe e shëndetshme.

I gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online.