fbpx

Exin Group

Faculetat e lagura “Huggies” janë të veçanta, ato përmbajnë 99% ujë të destiluar dhe filtruar tri herë. Në përmbajtje janë pambuk organik, pra larg çdo përmbajtje kimike që mund të rrezikoj shëndetin e fëmijëve dhe shëndetin tuaj.
 
Faculetat “Huggies” largojnë 99% të mikrobeve pa pasur në përmbajtje alkool. Përveç me përmbajtje uji ato mund t’i gjeni edhe me përmbajtje të Aloe Veras. 

Faculetat e tilla janë të përdorshme për duart, fytyrën dhe pjesët intime të fëmijëve, por gjithashtu ideale edhe për largimin e grimit dhe nevojave tjera për të rriturit.
 
“Huggies” si brend amerikan ka për synim vendosjen në treg të produkteve të sigurta, të shëndetshme dhe lehtë të përdorshme. 

I gjeni në të gjitha marketet e mëdha në Kosovë, në barnatore por edhe mund të bëni porosi online.