fbpx

Exin Group

Sigurisht se prindërit duan të jenë të informuar për çdo gjë që del në treg dhe ju dedikohet fëmijëve, kjo sepse duan të jenë në hap me produktet më të mira.

E risia e bukur janë pelenat e brendit amerikan ”Huggies”. Pelenat e reja, “Huggies Pants” kanë super specifika.

Kanë përthithje deri në 12 orë, kanë brez të përshtatshëm për zonën e barkut, kanë tri shtresa përthithëse, dy herë më shumë siguri nga rrjedhjet, indikator që paralajmëron lagështinë, përmbajtje natyrale dhe asnjë përbërës i dëmshëm kimik.

Vendosen super lehtë dhe largohet poashtu me lehtësi dhe secila pelenë ka dizajne të ndryshme me karaktere nga bota e fëmijëve.

I gjeni me dy ngjyra të ndryshme për vajzat dhe djemtë dhe sigurisht se nuk do zhgënjeheni nga cilësia.

Për të siguruar super pelenat “Huggies Pants” mund të bëni porosi online.

× Si mund të ju ndihmojmë?