Produktet tona

PASTRO, KUJDESU, MBROJU.

Ne ofrojmë produktet e duhura për çdo lëkurë dhe çdo
moshë për të mbrojtur në mënyrë optimale lëkurën.

Produktet tona

MEMAT, SHISHET DHE LODRAT PËR FOSHNJE.

BABY-NOVA është markë e NOVATEX GmbH company, me seli në Pattensen, Hanover në Gjermani.
Memat, shishet dhe lodrat për foshnje janë vetëm një pjesë e produkteve inovative të Baby Nova.

Produktet tona

HUGGIES 

Pelenat dhe letrat e lagëta më kualitative të brendit Huggies nga Amerika, tani edhe në Kosovë! Blej më të mirat për fëmijët tuaj!

Latest news

Kontakti lëkurë me lëkurë dhe përqafimi janë jashtëzakonisht të rëndësishme për të siguruar shëndet të mirë fizik dhe emocional për bebet. Huggies® ka besuar gjithmonë në fuqinë e përqafimeve. Prandaj edhe ka zhvilluar kampanjën e sukseshme në shumë vende të botës “No Baby Unhugged, Hospital Hugging” për më shumë se ...Lexo Më Shumë
Jeni bërë prindër dhe keni shumë pyetje se cilat pelena duhet t'i përdorni për beben tuaj. Apo ndodhë që nuk jeni të kënaqur me pelenat që përdorni ? Nuk e dini saktë se çfarë veti duhet t'i ketë pelena ideale ? Përgjigjet i gjeni te pelena "Huggies Elite Soft" me ...Lexo Më Shumë
Një shampon ideal është ai që përveç pastrimit edhe e ushqen lëkurën dhe flokun, të tillë janë shamponët e brendit gjerman "Bubchen". Përveç mirëmbajtjes së flokut dhe lëkurës dhe pastrimit, shamponët "Bubchen" ofrojnë edhe më shumë. Shampon, dush dhe balsam ofron shamponi "Meereszawber" me motive shumë të dashura për fëmijët. ...Lexo Më Shumë
Fëmija është bekim për familjen, dhe disa çifte bekimin e kanë të shumëfishtë. Ky është edhe rasti i nënës me trenjakët bukuroshë për të cilët brendi amerikan "Huggies" do kujdeset që të kenë pelenat dhe faculetat më kualitative në shfrytëzim. Për të treguar veçantinë e trenjakëve më poshtë po i ...Lexo Më Shumë
Ushqyerja e lëkurës qysh në ditët e para të jetës ka shumë rëndësi, kjo sepse e parandalon tharjen dhe skuqjen e lëkurës te bebet. I tillë është kremi special nga brendi gjerman "Bubchen". Ky krem ka përmbajtje plotësisht natyrale dhe lehtë të pranueshme nga lëkura. Për shkak të përmbajtjes është ...Lexo Më Shumë
Përqafimi ofron ndjenjën e ngrohtësisë dhe dashurisë, prandaj edhe "Huggies" përqafon fort çdo fëmijë duke i ofruar dashuri e komoditet me pelenat dhe faculetat kualitative. Në prag të festave të fundvitit, "Huggies" dha përqafime pafund për fëmijët pa përkujdesje prindërore të cilët pranuan dhurata dhe shumë dashuri. Bashkë me fëmijët ...Lexo Më Shumë
Disa fëmijë lindin me flokë shumë e disa të tjerë me më pak flokë.  Te disa rritja ndodhë në shpejtësi e te disa don kohë.  Por kur fëmija është rritur dhe flokët tashmë kërkojnë mirëmbajtje dhe krerje delikate atëherë prindërit fillojnë të kërkojnë produkte ideale për pastrim.  Ideale për flokët ...Lexo Më Shumë
Ne e duam lëkurën tuaj, prandaj edhe jemi të përkushtuar që të kujdesemi për të, t'a mbajmë të pastër, të shëndetshme dhe të butë. Prindërit e dijnë se bebet e tyre kanë lëkurë delikate, pikërisht kjo delikatesë na ka inspiruar neve të bëjmë faculeta aq të buta sa një përqafim ...Lexo Më Shumë
Shoh shumë fëmijë më të rritur se dy vjet që ende përdorin shishe për të konsumuar ujë apo lëngje.  Unë gjithmonë sugjeroj të shkoni hap pas hapi deri në largimin e shishes.  Përdorimi i vazhdueshëm i shishes mund të sjellë probleme me shëndetin dentar.  Prandaj,shkoni hap pas hapi dhe largoni ...Lexo Më Shumë