fbpx

Exin Group

Produktet tona

PASTRO, KUJDESU, MBROJU.

Ne ofrojmë produktet e duhura për çdo lëkurë dhe çdo
moshë për të mbrojtur në mënyrë optimale lëkurën.

Produktet tona

MEMAT, SHISHET DHE LODRAT PËR FOSHNJE.

BABY-NOVA është markë e NOVATEX GmbH company, me seli në Pattensen, Hanover në Gjermani.
Memat, shishet dhe lodrat për foshnje janë vetëm një pjesë e produkteve inovative të Baby Nova.

Produktet tona

HUGGIES 

Pelenat dhe letrat e lagëta më kualitative të brendit Huggies nga Amerika, tani edhe në Kosovë! Blej më të mirat për fëmijët tuaj!

Latest news

Shoh shumë fëmijë më të rritur se dy vjet që ende përdorin shishe për të konsumuar ujë apo lëngje.  Unë gjithmonë sugjeroj të shkoni hap pas hapi deri në largimin e shishes.  Përdorimi i vazhdueshëm i shishes mund të sjellë probleme me shëndetin dentar.  Prandaj,shkoni hap pas hapi dhe largoni ...Lexo Më Shumë
Gjendja ekonomike sigurisht se sfidon shumë familje, prandaj në vazhdimësi jap këshilla praktike s'i të zgjedhni produkte dhe ushqime të shëndetshme për gjithë familjen.  Kur jemi te ushqimi unë them më mirë një banane, pak vezë dhe apo një cope djathi me bukë se ushqime të procesuara për mëngjesin e ...Lexo Më Shumë
Shumë herë pyetem nëse ushqimi e ndikon paraqitjen e skuqjeve në zonën e pelenës apo skuqja vjen nga ndonjë gjendje tjetër.  Në fakt skuqja ndodhë edhe nga ndikimi i ushqimit, zakonisht ushqime me bazë acidike kanë ndikim në skuqje dhe plasaritje të lëkurës në zonën e pelenës.  Nëse vëreni reaksione ...Lexo Më Shumë
Fëmijët janë super të ndjeshëm por kjo nuk është arsye që fëmijët t'i ndaloni nga ekspozimi jashtë në ditë të ftohta.  Mjafton që ju të jeni të përgatitur për daljen tuaj, me veshjen e duhur dhe pajisjet e duhura që fëmija t'a shijoj kohën jashtë edhe kur është ftohtë.  Shumë ...Lexo Më Shumë
Më ka rastisur të shoh pelena të ndryshme në treg, nga ato kualitative deri te ato të kualitetit më të dobët.  Kur i prek pelenat gjithmonë mendoj si do ndjeheshim ne po të na vendoseshin ato neve.  Dhe nga ajo logjikë përfundoj duke e kërku pelenën që ka materiale shumë ...Lexo Më Shumë
Aloe Vera është bimë tropikale që ka bimë të mbushura në formë shtize, është bima që përdoret për shumëllojshmëri të problemeve mjekësorë por gjithashtu edhe për mirëmbajtjen e shëndetit. Sot dua të flas për ndikim e aloes vetëm në lëkurë. Aloe Vera njihet për efektin e saj hidratues për cka ...Lexo Më Shumë
Mosha tipike për daljen e dhëmbëve të parë është rreth gjashtë muaj por kjo mund të ndryshoj nga fëmija në fëmijë, pra mund të ndodhë më herët apo më vonë. Unë njoh fëmijë që dhëmbi i parë u ka dalur për ditëlindjen e parë, dhe prapë gjithçka është normale. Kur ...Lexo Më Shumë
Kanceri i gjirit është sëmundja që u merr jetën shumë grave. Për të rritur vetëdijen për këtë sëmundje, Organizata Botërore e Shëndetësisë e ka shpallur muajin tetor, muajin rozë, muajin që e lufton kancerin e gjirit. Ky muaj duhet të shënohet me një fjongo rozë dhe me vëmendje të kthyer ...Lexo Më Shumë
Ndryshimi i temperaturave, kalimi nga vera në vjeshtë paraqitet edhe me ndryshime në organizëm.  Rrjedhimisht, ndikohet edhe lëkura si organi më i madh në organizëm.  Prandaj, kur fëmijët ekspozohen jashte ndodhë të fitojnë skuqje të lëkurës apo tharje.  Unë rekomandoj që të përdorni kremin e brendit gjerman Bubchen të njohur ...Lexo Më Shumë
× Si mund të ju ndihmojmë?