fbpx

Exin Group

Lëkura e fëmijëve është shumë e ndjeshme prandaj edhe duhet pasur kujdes se çka i vendosim asaj gjatë pastrimit.

Për këtë ju nuk duhet të shqetësoheni sepse brendi gjerman “Bubchen” ka menduar për shamponë që janë dy në një.

Shampo dhe xhel dushi DE 2020 Tiger pastron butësisht lëkurën e fëmijës tuaj.

Ky shampon dhe xhel dushi ka PH-neutral duke e ruajtur dhe ushqyer lëkurën e fëmijëve.

Përmes vetive të pastrimit butësisht shamponi me xhel dushi e ruan barrierën mbrojtëse të lëkurës delikate të fëmijës. 

Është ideal për kujdesin e përditshëm të lëkurës dhe flokëve. 

Dhe çka ka super rëndësi është se fëmijët do jenë shumë të lumtur pa flokë të ngatërruar dhe pa lot.

I gjeni në markete të mëdha, në barnatore por mund të bëni edhe porosi online.

× Si mund të ju ndihmojmë?