fbpx

Exin Group

Thithja është një refleks natyral – relakson dhe rehaton foshnjat. memat qetësuese plotësojnë këtë nevojë të lindur dhe… 

Familja është dashuria më e madhe që mban zemra e njeriut, dhe kur zgjedhim produktet për familjen tonë ne duam të zgjedhim më të mirën. Prandaj brendi amerikan ‘’Huggies’’ sjellë në treg faculetat e lagura ‘’Huggies Extra Care Sensitive”. Këto faculeta janë dermatologjikisht të testuara dhe pa aroma, në përmbajtje ...Lexo Më Shumë
Kur fillon procesi i gjidhënies shumë gra përballen me vështirësi në fazat e para të kësaj faze, disa raportojnë qarje të thithkave dhe rrjedhimisht edhe dhimbje të mëdha gjatë thithjes se qumështit nga beba. Prandaj brendi gjerman ‘’BABYNOVA’’ sjellë në treg majet e silikonit për gji të cilat janë ekstra ...Lexo Më Shumë
Imagjinata i ndihmon fëmijët që të zhvillojnë shëndetin e tyre emocional, kjo bëhet duke i ndihmuar ata që të gjenerojnë ide kreative dhe të zgjidhin probleme. Fëmijët e lidhin imagjinatën me kreativitetin dhe kjo përvetësohet më së miri përmes lojës e cila u mundëson atyre të mendojnë si të bëjnë ...Lexo Më Shumë
Procesi i blerjeve të produkteve që ‘’fluturojnë’’ me NASA-në bëhet përmes një rregullore shtetërore të blerjes ku përveç politikave të prokurimit shihet edhe cilësia e produkteve që do udhëtojnë me astronautët. NASA e njohur si Administrata Hapësinore Aeronautike e Shteteve të Bashkuara të Amerikës njihet si institucioni që ka dërguar ...Lexo Më Shumë
Kur fëmijët kalojnë në fazën e largimit të pelenës ata stresohen për gjumin e natës, prandaj për t’a bërë më të lehtë menaxhimin e periudhës së largimit të pelenës, brendi amerikan ‘’HUGGIES’’ sjellë në treg pelenat ‘’DryNites’’. Ndonjëherë edhe për arsye shëndetësore fëmijët kanë problem me menaxhimin e urinimit gjatë ...Lexo Më Shumë
Fëmijët duan të eksplorojnë shumë prandaj edhe ndodhë që të përfundojnë të lagur nga shishet apo taset që nuk janë punuar me kujdes. Brendi gjerman ‘’BABY NOVA’’ sjellë në treg tasin që nuk pikon ujë, ky tas është me disa shtresa që mbajnë përmbajtjen në një temperaturë të përshtatshme, fal ...Lexo Më Shumë
Kur përgatiteni për pushime verore me fëmijët tuaj që ende janë të vegjël dhe kanë pelena, sigurisht se mendoni si të i’a bëni me kohën e kaluar në ujë dhe me nevojat fiziologjike për të cilat ata ende nuk mund të lajmërojnë.Për këtë ka menduar brendi amerikan i pelenave‘’HUGGIES’’, duke ...Lexo Më Shumë
Dielli është burim i vitaminës D por një kujdes të veçantë duhet të tregojmë ndaj mënyrës si i ekspozojmë fëmijët në rreze dielli. Që nga ekspozimet e para në diell prindërit duhet të kujdesen për mbrojtjen e lëkurës së fëmijëve. Ekspertët sugjerojnë që të përdorni kremë me 50 faktorë mbrojtës ...Lexo Më Shumë
Për nga dukja është një bimë e bukur dhe ndonjëherë përdoret edhe si bimë decorative por efektet e saj në shëndetin e lëkurës tashmë janë të vërtetuara nga shkenca. Aloe Vera ka veti anti-inflamatore duke luftuar kështu infeksionet dhe për shkak të përmbajtjes së vitaminës E ajo konsiderohet super e ...Lexo Më Shumë
× Si mund të ju ndihmojmë?