Pecetat Huggies® Natural Care

1,99 

  • ALL: 232,83 L

Description

Faculetat Huggies® Natural Care, të bëra me fibra natyrale* që e duan lëkurën dhe Aloe Vera, pastrojnë butësisht dhe mbrojnë lëkurën delikate të foshnjës.
Përfitimet
– E bërë me fibra natyrale absorbuese për lëkurë të shëndetshme – Me aloe vera dhe një aromë natyrale – Parandalon natyrshëm shkaqet e skuqjes së pelenave – Hipoalergjik pa alkool – British Skin Foundation njeh kërkimet Huggies® për lëkurë të shëndetshme.
Nuk ka asnjë ndjenjë në botë sikur të shohësh të voglin tënd të lulëzojë. Gjithçka që ju nevojitet është një faculetë që siguron që lëkura e foshnjës tuaj të mbetet e pastër dhe e shëndetshme. Faculetat e kujdesit natyral Huggies®, të bëra me fibra natyrale* që e duan lëkurën dhe Aloe Vera, pastrojnë butësisht dhe mbrojnë lëkurën delikate të foshnjës. Ato ndihmojnë në parandalimin e shkaqeve të skuqjes së pelenave, duke u siguruar që fëmija juaj të jetë gjithmonë i rehatshëm. Hipoalergjike dhe e testuar klinikisht, Faculetat e Huggies® Natural Care mbrojnë butësisht lëkurën delikate të foshnjës.
Fondacioni Britanik i Lëkurës njeh hulumtimet e Huggies® për lëkurë të shëndetshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pecetat Huggies® Natural Care”

Your email address will not be published. Required fields are marked *