Mema për shishe standarde, formë ortho, Anti-Kolik, 2 copë

3,00 

  • ALL: 351,00 L

Description

Mema për shishe standarde, formë ortho, Anti-Kolik, 2 copë

 

Mema tona të shisheve janë prej lateksi dhe silikoni, për shishe standarde dhe me qafë të gjerë, në forma të ndryshme dhe natyrisht në madhësi të ndryshme – për çaj, qumësht dhe qull.

Në varësi të llojit të shishes që përdorni dhe çfarë ushqimi po ushqeni aktualisht, në gamën tonë do të gjeni zgjedhjen e duhur për shishen tuaj.

Additional information

Size

L, M

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mema për shishe standarde, formë ortho, Anti-Kolik, 2 copë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *