SHAMPON & DUSH PËR FËMIJË 2 NË 1 Be a star, 230ml

3,50 

  • ALL: 409,50 L

Description

SHAMPON & DUSH PËR FËMIJË 2 NË 1 Be a star, 230ml
Shampoo & Shower Gel Be a star 230ml

Bubchen – kompleks hidratues Produkt me efekt 2në1: Shampo dhe dush për një larje të butë të trupit dhe flokëve, me një dizajn të ri dhe aromë mashkullore, e cila siguron një ndjesi të freskët.
Heq papastërtitë dhe zbut flokët dhe lëkurën. Forcon flokët dhe jep një shkëlqim të natyrshëm të mëndafshtë. Përdorni për fëmijët nga 3 vjeç (për djemtë më të mëdhenj).

Dermatologjikisht i testuar dhe i rekomanduar nga DHA (Deutschen Haut und Allergiehilfe).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHAMPON & DUSH PËR FËMIJË 2 NË 1 Be a star, 230ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *