SHAMPON & BALSAM PËR FËMIJË PRINCESHA ROSALEA 230ml,

3,50 

  • ALL: 409,50 L

Description

SHAMPON & BALSAM PËR FËMIJË
PRINCESHA ROSALEA 230ml,
Shampoo & Conditioner
Princess Rosalea 230ml,

Përkujdesje e butë për fëmijë të fortë! Ofron përkujdesje optimale për flokë me ndihmën e përbërësve natyral që i përmban.
Është kompleks special i substancave aktive të cilat ofrojnë përkujdesje për flokë dhe ruajnë lagështinë e lëkurës. Nuk shkakton lot.
I përshtatshëm për fëmijë dhe të gjithë familjen! Dermatologjikisht i testuar dhe i rekomanduar nga DHA (Deutschen Haut und Allergiehilfe).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHAMPON & BALSAM PËR FËMIJË PRINCESHA ROSALEA 230ml,”

Your email address will not be published. Required fields are marked *