PUDËR PËR BEBE 100g

3,50 

  • ALL: 409,50 L

Description

PUDËR PËR BEBE 100g
Baby Powder 100g

Mbron lëkurën e ndjeshme. Për mbrojtje të sigurt – natyral, i butë dhe i pranueshëm për lëkurë. Kjo pudër ka aftësi të larta absorbimi, duke mbrojtur kështu pjesët e ndjeshme të lëkurës si vijat nyjore,
nënsqetullat dhe qafën prej skuqjeve, acarimeve dhe plagëve. Ideal edhe për të rritur.

Vërejtje: Të mbahet larg fëmijëve, mos të lejohet kontakti me gojën dhe hundën dhe të shmanget
inhalimi i pudrës.

Vetitë e produktit: Me lëndë të pastër nga minerali talk, pa ngjyra artificiale apo konservues.
Dermatologjikisht i testuar.

Art.nr. 120 67467

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PUDËR PËR BEBE 100g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *