SHAMPON & DUSH SENSITIV SANFTE LIEBLINGE 230ml

3,50 

  • ALL: 409,50 L

Description

SHAMPON & DUSH SENSITIV SANFTE LIEBLINGE 230ml
Shampoo & Shower Sensitive Sanfte Lieblinge 230ml

Bubchen – përkujdesje sensitive Shampon & Dush Sensitiv është përshtatur në mënyrë të përsosur për lëkurën e thatë të fëmijëve dhe i dhuron asaj lagështinë e nevojshme. Formula e këtijë shamponi ka përbërës qetësues për lëkurë dhe përkujdeset ndjeshëm për flokë. I përshtatshëm për fëmijë dhe të gjithë familjen!
I përshtatshëm edhe për dermatit atopik! Përdorimi: Vendosni disa pika të shamponit në duar dhe shpërndajeni në flokë të lagur ose lëkurë.
Më pas shpërlani shamponin me ujë të ngrohtë. Vetitë e produktit: Me përbërës qetësues për lëkurë dhe me një aromë të butë. Pa sapun, parafinë, konservues apo ngjyra artificiale. Dermatologjikisht i testuar dhe i rekomanduar nga DHA (Deutschen Haut und Allergiehilfe).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHAMPON & DUSH SENSITIV SANFTE LIEBLINGE 230ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *