SHAMPON & DUSH PËR FËMIJË JUNGLE GANG 230ml Shampoo & Shower Jungle Gang 230m

3,50 

  • ALL: 409,50 L

Description

SHAMPON & DUSH PËR FËMIJË JUNGLE GANG 230ml
Shampoo & Shower Jungle Gang 230m

Përkujdesje e butë për fëmijë të fortë! Për flokët e ndjeshëm të fëmijëve dhe pastrim të butë të lëkurës. Është kompleks special i
substancave aktive të cilat ofrojnë përkujdesje për flokë dhe ruajnë lagështinë e lëkurës. Pastron butë dhe ushqen lëkurën. I forcon flokët, bën krehjen e tyre dukshëm më të lehtë dhe u jep shkëlqim natyral të mëndafshtë. Nuk shkakton lot.
I përshtatshëm për fëmijë dhe të gjithë familjen! Dermatologjikisht i testuar dhe i rekomanduar nga DHA (Deutschen Haut und Allergiehilfe).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHAMPON & DUSH PËR FËMIJË JUNGLE GANG 230ml Shampoo & Shower Jungle Gang 230m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *